Wat veilet u te bieden heeft

Wat veilet u te bieden heeft

Veiligheidsmanagement

Met onze eigen veilingsoftware managen we het totale veilingproces. Alle onderdelen, die van belang zijn voor een goed verloop van de veiling, zijn geïntegreerd in het systeem. Daardoor kunnen we tot in het kleinste detail het proces aansturen. Naast de logistieke en financiële zaken is de klantenservice ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Logistiek, opslag en verzending

De veilingitems worden in ons magazijn bewaard. Elk item krijgt een uniek kenmerk en wordt opgeslagen in ons systeem. Heel nauwkeurig worden alle data per veilingitem geregistreerd, zodat we uitvoerig kunnen rapporteren.
Zodra items zijn verkocht en betaald, worden ze zorgvuldig ingepakt en verzonden. Ophalen bij ons magazijn in Nijmegen kan ook.

Transparante geldstromen

De betalingen van verkochte veilingitems verlopen via de onafhankelijke Stichting Veilet Payments en staat daardoor los van de bedrijfsvoering van Veilet.

Online veilingen op maat

We stemmen veilingen af op wensen van klanten. Aan de hand van huisstijlelementen en beeldmateriaal kan de veilingsite geheel in de look & feel van opdrachtgevers worden gemaakt.
Aanpassingen bijvoorbeeld met betrekking tot betaal- en verzendmethodes kunnen ook worden doorgevoerd; dat kan van belang zijn voor internationale veilingen, die wij ook organiseren.
Openbare- en besloten veilingen, evenals structurele- en actiematige veilingen, Veilet organiseert het allemaal; heel veel is mogelijk, neem nu contact op.

Schenkhet, veiling van en voor goede doelen

Binnenkort gaat Schenkhet van start, het nieuwste initiatief van Veilet. Het werkt simpel. Particulieren en bedrijven kunnen goederen en diensten schenken aan een Goed Doel. Veilet regelt alles en de veilingopbrengsten minus de kosten gaan naar de deelnemende Goede Doelen.
Het streven is om elke laatste, hele week van de maand een veiling te houden.